“Це надія на перемогу”: Фонд Порошенка та волонтери передали 11 бронемашин MLS SHIELD у 79-ту бригаду (Відео)

Воїни прийняли новенькі італійські панцерники вправно і з неабияким бойовим духом

Італійські бронемашини MLS SHIELD, придбані силами Фонду Порошенка та ГО “Справа Громад”, вже вирушили на східний фронт, до 79-ї десантно-штурмової бригади.

Про це написав Петро Порошенко на сторінці у Facebook.

“Разом з хлопцями протестували панцерники. Реакцію переповідати не буду, бо це – треба бачити. Сам провів перші машини на бойові. І не буду приховувати, неймовірно пишаюся і своєю командою, і кожним, хто донатив на цей важливий проект – команді “Я купив броньовик для ЗСУ”, ГО “Справа Громад”, Фонд Порошенка”, – зазначив п’ятий президент.

Він запевнив, що воїни прийняли 11 новеньких панцерників вправно і з неабияким бойовим духом. І вже буквально сьогодні вони “робитимуть дуже боляче ворогам”.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

“Хлопці назвали броньовики – надією на перемогу. І я щиро вірю в те, що вони також збережуть багато-багато життів”, – сподівається лідер “ЄС”.

Зауважимо, що десантний батальйон був укомплектований партією з 11 бронемашин. Знадобилося 3,5 місяці, аби після низки перемовин та отримання експортних ліцензій бронемашини змогли прибути до ЗСУ. Це перший випадок в історії, коли бойові бронемашини були продані благодійному фонду та волонтерам з України.

Дивіться також: Броньовики MLS Shield для десантників на фронті: як небайдужі оснащують ЗСУ технікою та авто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *