“Час дипломатії закінчується, і тепер найкращий дипломат – ЗСУ”: Порошенко закликав Німеччину збільшити постачання зброї

Порошенко вважає, що чим більше зброї, чим більше боєприпасів, тим коротшим буде шлях до миру

Петро Порошенко в ефірі телеканалу Deutsche Welle закликав Німеччину збільшити постачання зброї для України. Він пояснив, що озброєння ЗСУ – це і є найкоротший шлях до миру, бо агресор розуміє лише мову сили. 

“путін йде настільки далеко, наскільки йому дозволяють. Друге – не довіряйте путіну. путін у переговорах ніколи не дотримував свого слова. Він розуміє тільки силу, нашу силу. Тому сила української армії, єдність українського суспільства та народу, сильна коаліція у світі, яка підтримує Україну та єдність, точно зупинить путіна”, – наголошує Порошенко. 

“Ви повинні розуміти, що чим більше зброї, чим більше боєприпасів ви постачаєте, тим коротшим буде шлях до миру.  Іншого шляху не існує, шлях компромісу путін не розуміє”, – сказав Порошенко. 

“Час дипломатії закінчується, і тепер найкращий дипломат – українські Збройні Сили, які підтримуються союзниками. У цій ситуації нам точно потрібні німецькі танки, німецька амуніція, ми дуже дякуємо за німецьку артилерію. Будь ласка, допоможіть нам врятувати вас, допоможіть нам і Європі. Допоможіть нам виконувати нашу спільну роботу. І даючи Україні танки, підтримуючи українські Збройні Сили, допомагаючи Україні, ви інвестуєте у власну безпеку”, – закликав п’ятий Президент.

Нагадаємо, внаслідок ворожого ракетного обстрілу Запоріжжя спалахнув житловий будинок.

Також, у Генштабі опублікували втрати ворога.

Як повідомляв 5.ua, на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей чоловікам призовного віку з російськими паспортами загарбники вручають повістки про мобілізацію.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *