Чемпіонка світу з легкої атлетики про свій новий рекорд: «З Богом можливо все!»

У свої 22 роки Сідні Маклафлін — беззаперечна королева Чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходить в Орегоні.

Вона виграла забіг на дистанції 400 метрів із бар’єрами з фантастичним результатом 50’68, сягнувши межі людських можливостей та ставши першою в історії спортсменкою, яка подолала цю дистанцію за менш ніж 51 секунду. Але найкраще в її історії, пише Aleteia, це той факт, що вона — віруюча дівчина, яка знає, хто насправді відповідальний за її досягнення.

Ось що вона написала у своєму Інстаграмі одразу після встановлення рекорду:

«”Приступім, отже, з довір’ям до престолу благодаті, щоб отримати милость і знайти благодать на своєчасну поміч” (Євр 4, 16).

Хвала. Імені. Його.

Який прекрасний день був учора! Готуючись до цієї зустрічі, ядро ​​моєї команди було зосереджене навколо віри та довіри. Кількість молитов у поєднанні з наполегливою працею досягла божественної кульмінації за 50,68 секунд. Милістю Божою ми досягли своєї мети. Велика подяка моєму тренеру, моєму чоловіку, моїй команді, моїй родині та всім моїм уболівальникам. Продовжуймо розширювати межі спорту, бо з Богом можливо все! Нехай Бог благословить».

Для Маклафлін така публікація — це не щось нове. Усьому світу легкої атлетики відомо про її тверді релігійні переконання. Вона демонструє їх щоразу, коли отримує медаль або встановлює новий рекорд.

Маклафлін походить із християнської родини, і батьки виховували її у вірі. Вона закінчила регіональну католицьку середню школу Union Catholic, де цінності співчуття, спільноти, чесності, поваги та відповідальності посіли перше місце у її житті.

Під час церемонії у Union Catholic, присвяченої здобуттю олімпійського «золота», вона сказала: «За останній рік свого життя я зрозуміла, що успіх не вимірюється кількістю грошей, медалей чи послідовників, які у вас можуть бути. Справжнє задоволення приходить від послуху Богові».

Смирення, яке виявила Сідні Маклафлін, побивши світовий рекорд, іі вдячність та подяка Богові справді гідні захоплення. Вона перетворила своє повідомлення про перемогу у соціальних мережах на молитву прослави.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Sydney McLaughlin (@sydneymclaughlin16)

 

https://credo.pro/2022/07/325862

Опубліковано в news Позначки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *