Інгредієнти:
Печиво пісочне – 300 г
Масло вершкове – 150 г
Сметана (20%) – 400 мл
Цукор – 250 г
Сир жирний – 0,5 кг
Желатин – 20 г
Вода – 100 мл
Ягоди чорниці – 400 г
Як приготувати чизкейк?
Корж:
Подрібнюємо на крихти печиво
Змішуємо подрібнене печиво з маслом
Викладаємо цю суміш основою на дно ємності, формуючи борти
Начинка:
Збиваємо сметану з цукром до пишної консистенції
Збиваємо сир блендером
Змішуємо сир зі сметаною
Замочуємо желатин у холодній воді
Залишаємо желатин до абсолютного розчинення (помішуємо його)
Розділяємо суміш із желатином на дві рівні порції
Блендером збиваємо чорницю до стану пюре
Додаємо до нього першу порцію желатину
У сирну начинку додаємо другу порцію желатину плюс жменю цілих ягід чорниці
Виливаємо сирну начинку на наш корж
Наступним пластом додаємо пюре чорниці
Розрівнюємо поверхню
Залишаємо чизкейк у холодильнику (не менше чотирьох години)
За чотири години начинка повністю загусне
Смачного!
https://espreso.tv/chizkeyk-z-chornitseyu-bez-vipikannya-retsept