Чому для вторгнення з білорусі найближчим часом немає жодних підстав – перший випуск програми “Холодна-Машовець” (Відео)

Детально про стан білоруського війська, а також про те, скільки військових і техніки росія перекинула на територію своєї союзниці

Для вторгнення з білорусі найближчим часом немає жодних підстав, так вважає військовий оглядач, координатор групи “Інформаційний спротив” Костянтин Машовець.

Детально про стан білоруського війська, а також про те, скільки військових і техніки росія перекинула на територію своєї союзниці, говорили в новому проєкті “Холодна-Машовець” на “5 каналі”.

“Декілька є певних таких маркерів або критеріїв про те, що якісь певні процеси там відбуваються в складі. За одними оцінками, кількість російських військ там оцінюється в 10 з лишком тисяч осіб, за оцінками, наприклад, нашої групи “Інформаційний спротив”, ми вважаємо, що десь 12,5. От якщо ми розглянемо в комплексі стан білоруського війська як воно зараз діє, стан тої частини російського угрупування, яке перебуває на теренах білорусі у щонайближчий час навряд чи це вторгнення має якісь підстави”, – сказав Костянтин Машовець.

Ситуацію на фронті військовий аналітик Костянтин Машовець разом із Яною Холодною аналізують щопонеділка. Рівно о 20:00 заходьте на ютуб “5 каналу”.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомила, що росія перекинула у білорусь частину підрозділів зі складу 1-ї гвардійської танкової армії.

Дивіться також: “вагнерівці” не знають, що відбувається під Бахмутом, тому мруть там пачками – Афанасьєв

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *