Щури тікають першими: один із гауляйтерів Херсонщини Стремоусов раптово осів у Воронежі – фотодокази

Певно, з рф колаборанту зручніше розповідати про “провальний контрнаступ ЗСУ”

Зрадник Кирило Стремоусов, якого росіяни поставили “заступником голови” окупаційної адміністрації Херсонщини, утік до рф.

Про це повідомив громадський активіст Сергій Стерненко.

Хоча факт своєї втечі він і приховує – довго колаборанту переховуватися не вдалося. Подякувати за це потрібно панорамним вікнам та власній тупості зрадника. Завдяки опублікованому ним же відео, де Стремоусов вчергове розповідає, що “росія у Херсоні назавжди” – пильні українці помітили, що на тлі видніється Благовіщенський собор міста Воронеж.

А з лівого боку цього горе-гауляйтера помітили світло-жовту чотириповерхову будівлю – це Воронезький технікум будівельних технологій (вул. Революції, 29). За спиною в нього – Воронезьке ж водосховище.

З огляду на ракурс відео, вдалося встановити, що живе зрадник у готелі Marriott, що на проспекті Революції, 38.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/ssternenko/7987″]

Аналізуючи інші відеозвернення Стрємоусова, пізніше Стерненко показав додаткові докази, що той живе саме у воронезькому Marriott – інтер’єри різних приміщень до дрібниць співпадають із тими, що є в готелі – судячи з фото в мережі.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/ssternenko/7994″]

Нагадаємо, у понеділок, 29 серпня, Оперативне угрупування військ “Каховка” заявило, що ЗСУ вдалося прорвати першу лінію оборони росіян під Херсоном. Згодом у пресцентрі Сил оборони “Південь” підтвердили, що Україна почала наступальні дії на різних напрямках, зокрема і на Херсонщині.

Жителів регіону просять подбати про свою безпеку і від’їхати якомога далі від російських баз. І не дарма – вони продовжують активно вибухати.

Тим часом російські військові, за даними депутата облради, з набитими картатими сумками пішки тікають з Томариного на Херсонщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *