Як звучать автомат, “Стінгер” та NLAW: армієць ЗСУ створив музичну композицію на зброї (Відео)

Користувачі соцмереж від такої творчості у захваті

Як звучать автомат, “Стінгер” та NLAW. Військовий Збройних сил України створив незвичну музичну композицію. Зіграв її на зброї різного типу.

“Там був такий автомат. РПГ також було, ось такий ручний протитанковий гранатомет. Також там був NLAW, “Стінгер” і ланцюг із лопатою. Теж така дуже важлива річ для наших бійців”,– військовослужбовець ЗСУ та музикант у цивільному житті, Олександр розповідає, на яких незвичних “військово-музичних інструментах” він записав відео, яке стало дуже популярним у соцмережах. Його він оприлюднив у День Незалежності України і назвав “Життя переможе”.

“Коли я вивантажив це відео у мережу, воно стало таким дуже “вірусним”, – каже Олександр Селезньов.

Перше таке відео записав під час військових навчань на заході України, коли мав вільний час у перерві між нарядами.

“Я просто сам професійний музикант, і така була туга до музики, що я просто взяв автомат, почав на ньому вистукувати і співати “Ой у лузі червона калина”, – пригадує музикант оркестру Почесної варти Окремого Президентського полку гетьмана Богдана Хмельницького.

Олександр – випускник Вінницького коледжу мистецтв імені Леонтовича. Співпрацював із відомими гуртами та виконавцями, серед яких MamaRika та Євген Хмара. Коли почалася війна, його мобілізували і після навчань відправили до оркестру Почесної варти Окремого Президентського полку гетьмана Богдана Хмельницького. 

Користувачі соцмереж від такої творчості у захваті.

“Ми давні друзі. Він крутий музикант і барабанщик. І це дуже класно. Музика завжди піднімає дух і настрій, особливо у такий тяжкий час”, – переконаний друг Олександра Ігор Бєлов.

Тож робить музикант це не заради слави чи популярності.

“Насамперед це дійсно підбадьорювало хлопців, які були разом зі мною. Вони коли бачили знайоме обличчя, то такі: “О, це ж Саня це ж наш чувак”. Мені було приємно, що це їх надихає і я вирішив таким чином підбадьорювати бійців”, – пояснює музикант.

Олександр планує записати вже 4 відео, де гратиме на зброї. Подробиць не розповідає.

“Є ідеї щось записати нове, але не хочу розповідати, тому що коли розповідаєш, воно потім не виходить. Тому краще вже побачите результат”, – обіцяє Олександр.

Юрій Пугач та Ігор Костюк, “5 канал”

Читайте також: Як маленькі музиканти Дніпра збирають гроші для ЗСУ – сюжет

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *