Єдина зброя “масового ураження”, яка в нас є, це жага перемогти ворога – Залужний у відповідь на “вкиди” рф (Відео)

Генерал поділився із США досвідом боротьби із “Шахідами”

російські звинувачення про “плани” України застосувати “брудну бомбу” є дезінформацією, а ЗСУ не мають жодного виду зброї масового ураження. Про це головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив голові об’єднаного комітету начштабів США генералу Марку Міллі. Про діалог з американським офіцером Залужний розповів у Facebook.

“Єдина зброя “масового ураження”, яка в нас є, – це наша гордість, сміливість і жага перемогти ворога. Підкреслив, що ми змушені захищати своїх дітей, батьків, домівки від неспровокованої агресії росіян. Мені байдуже, які історії вигадує росія для того, щоб вбивати українців. Я все одно захищатиму свій народ і свою країну”, – написав Валерій Залужний.

Він повідомив генералові Міллі про оперативну ситуацію і зазначив, що ЗСУ проводять активну оборону та наступальні дії на головних напрямках для визволення населених пунктів, вирівнювання лінії фронту, зайняття панівних висот і вигідних рубежів.

“Ситуація на фронті напружена, але повністю контрольована”, – запевнив Залужний.

“росіяни проводять сплановані інформаційні операції для введення в оману щодо своїх реальних намірів, однак ці спроби зазнають невдачі – ми бачимо реальний стан справ і належним чином реагуємо”, – наголосив український генерал.

Він також зазначив, поділився із генералом Міллі досвідом протидії масованим атакам БПЛА типу Shahed-136. Залужний висловив сподівання, що такий досвід стане корисним країнам-партнерам України.

“Довіра і взаємна підтримка є основою наших партнерських взаємин і запорукою прийдешньої Перемоги”, – додав він.

Читайте також: “Дякую братам-полякам”: Залужний розповів про успішну боротьбу з іранськими БПЛА

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *