Із 21 до 24 серпня столичне метро змінить час роботи – КМДА

Також у Києві змінюють формат перепусток на транспортні засоби

У пресслужбі КМДА розповіли, що із 21 до 24 серпня, протягом чотирьох днів, столичне метро працюватиме для перевезень пасажирів із 06:00 до 21:00. Також у Києві змінюють формат перепусток на транспортні засоби. Про це повідомляє КМДА в Telegram.

“Із 21 до 24 серпня, протягом чотирьох днів, столичне метро працюватиме для перевезень пасажирів із 06:00 до 21:00. Будь ласка, плануйте свої маршрути з урахуванням змін у роботі метро. Як укриття метрополітен працює цілодобово. Щоб скористатися укриттям після завершення роботи метро, необхідно натиснути на дзвінок, який знаходиться біля вхідної групи дверей, та зачекати постового поліцейського. Користуватися необхідно тими вестибюлями, які працюють і в денний час”, – мовиться в повідомленні. 

Також у Києві змінюють формат перепусток на транспортні засоби.

“У Києві триває процес заміни перепусток для пересування транспортних засобів під час дії комендантської години. Перепустки нового формату запровадять вже з 1 вересня. Про це повідомив комендант міста Києва, генерал-майор Віктор Плахтій. Такі заходи спричинені частою підробкою перепусток та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години. Саме тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту”, – зазначили в КМДА.

“Ми створили систему, щоб перепустками на транспортні засоби користувалися лише особи, які належать до підрозділів сектора безпеки та оборони України, критичної інфраструктури  міста й органів державної влади. Цивільні особи, громадські організації, благодійні фонди, спілки, об’єднання, групи зазначеними перепустками забезпечуватися не будуть. Мешканцям та гостям міста Києва наполегливо рекомендуємо дотримуватися правил комендантської години та режиму світломаскування, які доводяться через міські засоби масової інформації, оголошення в громадському транспорті та повідомлення на дошках оголошень”, – наголосив комендант міста Києва, генерал-майор Віктор Плахтій.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *