“ІПСО з переведення українців із “братів” у “нацисти” зайняла 4 роки”: армієць ЗСУ Білка про найбільші психологічні атаки рашистів (Відео)

рф також запустили фейки про розіп’ятих хлопчикіів чи снігурів і синиць

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і блогер, народний психолог та армієць ЗСУ Тарас Білка обговорили психологічні впливи рашистів, ІПСО та найбільші психологічні атаки ворога.

Читайте також: ІПСО, психологічна атака та дезінформація: по кому інформаційно цілять рашисти та як протидіяти – армієць ЗСУ Білка

“Пам’ятаєте, був наратив протягом довго часу, що “рускіє і українці – братья”, вони носилися з цим. А хтось пам’ятає момент, коли із “рускіє і українці – братья” стало, що українці – “нацисти, яких треба знищувати? Як це все сталося. Ось це можна розцінювати, як одну величезну ІПСО, в яку входило багато інформаційних акцій. Якраз ми робили матеріали спільно із Центром протидії дезінформації при РНБО, і ми якраз говорили, що там багато всього входило, тому що там треба було обов’язково додати демонізацію – розіп’яті хлопчики в трусиках, говорилося, що в Україні – ненависть всього російського, навіть на рівні ідіотизму, коли пропагандисти в прямих ефірах заявляли, що в Запоріжжі знищують снігурів, бо це нібито російська птажка, натомість підгодовують синичок, бо це синьо-жовта птажка. І навіть в це вірили”, – говорить армієць.

І додає, що із отаких маленьких і абсолютно ідіотичних, вирваних з контексту речей, складалися великі інофрмаційні акції:

“Тобто не можна було в один день говорити, що ми “братья”, а на наступний день – що ми – “нацисти” – так не буває. Тому треба було додавати, що там українці ненавидять українців, і нібито обстрілюють українців, що нібито в Україні є якісь батальйони з “нацистською символікою”. А в цих батальйонах нібито достатньо людей і вони всі, очевидно, “нацисти». І потім воно нарощувалося-нарожувалося і на цю ІПСО з переведення українців із “братів” у “нацистів”, яких треба знищувати, їм знадобилося 4 роки, щоб велику кількість своєї аудиторії перевчити. Оце величезна ІПСО, яка зайняла 4 роки.”

Білка також переконаний, що наше ІПСО треба рощповсюджувати більше і частіше, бо інформаційна війна триває.

Дивіться повне інтерв’ю з блогером, народним психологом та армійцем ЗСУ Тарасом Білкою:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *