московити на окупованих територіях мобілізують “усіх, кого бачать”, зокрема злочинців – Гайдай

Навіть “у другої за довжиною армії світу” людський ресурс виявився обмеженим

У тимчасово окупованому Алчевську Луганської області росіяни мобілізують засуджених за кримінальними статтями. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, навіть “у другої за довжиною армії світу” людський ресурс виявився обмеженим. Він зазначив, що на окупованих територіях Луганської області мобілізують “усіх, кого бачать”.

“Якщо раніше ті, хто мав гроші, могли відкупитися від місцевих військкомів, то зараз там відпрацьовують росіяни в піджаках – служба безпеки. Вони мають адреси тих, кому раніше вдалося відстрочити власну загибель, виманюють чоловіків зі сховищ вигідними пропозиціями щодо роботи. Відкривають “привабливі вакансії”. Вакансія одна, але претендентів на неї багато, відповідно, багато і мобілізованих”, – заявив Гайдай.

Нагадаємо, схоже, що російські окупанти починають боятися відплати за криваве вторгнення в Україну. У москві вже навіть вирішили перевірити роботу системи оповіщення. Страшно стало навіть начальнику TikTok-війська росії рамзану кадирову, тож попросив про особисту протиповітряну оборону.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *