росіяни вдарили по центру Краматорська і влучили в п’ятиповерхівку – є загиблий і поранені (оновлено)

На місці працюють спеціалісти вибухотехнічних служб

Удар по центральній частині Краматорська. Є жертви. Про це повідомляє у Facebook міський голова Краматорська Олександр Гончаренко.

На місці працюють спеціалісти вибухотехнічних служб і рятувальники.

Крім того, рф вдарила ракетами по заводах у Краматорську. Про це повідомив очільник міста Олександр Гончаренко у Facebook.

“Знову неспокійний ранок у Краматорську – ракетні удари по заводах. Нищать нашу промисловість”, – написав він.

ОНОВЛЕННЯ. Один загиблий, шість поранених – такі наслідки сьогоднішнього ракетного удару по Краматорську Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/4182″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *