Як від Варшави до Барселони: у мережі показали масштаби лінії фронту в Україні

Лінія фронту простяглася вже майже на 2,5 тисячі кілометрів

Український народ продемонстрував свою мужність перед усім світом. ЗСУ тримають лінію фронту, яка простяглася вже майже на 2,5 тисячі кілометрів. Це те саме, що відстань від Варшави до Барселони. Саме стільки кілометрів і вдень, і вночі змушені боронити українці. Про це повідомляє Business Ukraine mag у Twitter.

І хоч нині прямої загрози з півночі немає, все ж загроза з білорусі постійно нависає. Тому ЗСУ мають завжди бути готові до реагування на будь-які дії противника. 

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/11031″]

Зауважимо, за даними Генерального штабу ЗСУ, білорусь провела ротацію військових на кордоні з Україною.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *