З міркувань безпеки: у Києві тимчасово закриють вестибюлі двох станцій метро – КМДА

У повідомленні зазначається: про відновлення роботи буде повідомлено додатково

У Києві відзавтра тимчасово закриють вестибюлі двох станцій метро: вихід зі станції “Академмістечко” в напрямку Троїцького ринку та вихід зі станції “Дарниця” в напрямку “Лівобережної”. Про це повідомляє КМДА в Telegram.

“Відзавтра тимчасово закриють вестибюлі двох станцій метро: вихід зі станції “Академмістечко” в напрямку Троїцького ринку та вихід зі станції “Дарниця” в напрямку “Лівобережної”. Обмеження застосовуються з міркувань безпеки. На період воєнного стану режим роботи станцій визначають правоохоронні органи. Про відновлення роботи вестибюлів буде повідомлено додатково. Під час повітряної тривоги, зокрема уночі, працюють ті ж вестибюлі, що й у денну зміну”, – написали в КМДА.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/KyivCityOfficial/4613″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *