“За це треба буде відповідати”: Гео Лерос сказав, хто здав Херсон (Відео)

Нардеп зазначив: ця людина чудово розуміла, навіщо це робила

В ефірі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та народний депутат України Гео Лерос обговорили ситуацію щодо Херсону. Гео Лерос сказав, хто здав місто. 

“Єрмак, Зеленський. Вся ситуація, яка зараз у країні, Маріуполь, Херсон. Ці люди відповідальні за це”, – каже Лерос.

Нардеп зазначив: “Жодного голови області, жодного очільника правоохоронних органів у регіонах, жодного, не ставили без співбесіди з Єрмаком. Жодного. Тому, якщо ця людина обирає тих чи інших очільників і ставить на регіони – то ця людина чудово розуміла, навіщо вона це робить. І потім, коли ми дізналися, що було розміновано, мости були розміновані, що росіяни абсолютно без перешкод потрапили до Херсону, то за це треба буде відповідати”.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *