У ЦРУ розповіли, скільки “гарматного м’яса” вже втратила росія у війні з Україною

При цьому Вільям Бернс додав, що втрати українців також значні, але менші

За оцінками Центрального розвідувального управління США, втрати росіян в Україні досягли близько 15 000 убитих та приблизно 45 000 поранених. Про це повідомив директор ЦРУ Вільям Бернс, цитує Reuters.

“Останні оцінки розвідки США свідчать про близько 15 000 вбитих російських військових і, можливо, втричі більше поранених. Відтак це досить значні втрати”, – сказав він.

При цьому він додав, що втрати українців також значні, але менші.

Бернс зазначив, що ЦРУ ділиться з Україною значною кількістю розвідданих. За його словами, українці “ефективно використовують” ці дані.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *