Нардеп оприлюднив нібито секретний указ президента про припинення громадянства Коломойського, Корбана та Рабіновича (Відео)

Загалом в оприлюдненому переліку – 10 людей, яких нібито позбавили українського громадянства

Президент Володимир Зеленський нібито таки позбавив українського громадянства Ігоря Коломойського, Геннадія Корбана та Вадима Рабіновича.

На підтвердження цих чуток нардеп від “Батьківщини” Сергій Власенко оприлюднив копію начебто відповідного указу. Але чи справжній він – невідомо.

Коментарів щодо цієї резонансної новини з Офісу президента поки що немає. Загалом в оприлюдненому переліку – 10 людей, яких нібито позбавили українського громадянства.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Щодо очільника територіальної оборони Дніпропетровської області, бізнесмена Геннадія Корбана, за даним джерел “Української правди“, той нині за кордоном, виїхав на підставі батьківства неповнолітніх дітей, і сьогодні мав повернутися до України. Чи перетнув він кордон, – невідомо.

Водночас журналіст Юрій Бутусов у коментарі “5 каналу” припустив, що інформація з нібито позбавленням Корбана громадянства – це помста дніпрянину з ОПУ через заяви конгресменки Вікторії Спартц.

“Історія вигадана, щоб змусити Корбана не повертатися до України… Для того щоб помститися Корбану. Вони вважають, що він вплинув на Спартц… це мало резонанс, і тепер Єрмак і Зеленський намагаються представити цю справу, що нібито це не сама Спартц, а що це вона так піддалася впливу Корбана у Дніпрі. Приїхала і піддалася його інформації”, – заявив він.

Щодо чуток про позбавлення громадянства співголови забороненої в березні 2022 року проросійської партії опзж Вадима Рабіновича, то той нині, за даними ЗМІ, за кордоном.

І напередодні нардеп від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко повідомив, що, можливо, Рабіновичу оголосять підозру в держзраді.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/oleksiihoncharenko/22658″]

Щодо Ігоря Коломойського, за інформацією ЗМІ, він в Україні та може підпасти під дію закону про олігархів. Але якщо його справді позбавили громадянства, то Коломойський може й не потрапити до реєстру олігархів. Ще 8 років тому один з найбагатших людей України зізнався журналістам, що, окрім громадянства України, він також володіє паспортами Кіпру та Ізраїлю.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *