У Львові провели в останню путь воїна 80-ї ОДШБр, депутата від “ЄС” Тараса Жеребецького (Відео)

У червні цього року воїн Указом gрезидента нагороджений орденом “За мужність”

У Львові попрощалися з воїном 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Тарасом Жеребецьким. Загинув він на Донбасі. Автомобіль, в якому їхав військовослужбовець, підірвався на ворожій міні 19 липня.

Провести воїна в останню путь прийшли сотні людей. Рідні, друзі, побратими та однопартійці. Поховали його на полі почесних поховань.

35-річний Тарас Жеребецький був керівником фракції “Європейська Солідарність” у Львівській районній раді. Коли ворог розпочав повномасштабну війну в Україні, чоловік одразу пішов воювати. Він мав бойовий досвід. 2014-го брав участь в антитерористичній операції на сході України.

За кілька днів до смерті Тарас приїхав додому, щоб побачитися з рідними.

У червні цього року Указом президента нагороджений орденом “За мужність”. У героя залишилися дружина та двоє дітей.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *