рашисти хочуть побудувати понтонну переправу, а фермери віддають продукти за безцінь: яка ситуація на Херсонщині (Відео)

Врожай цього року в регіоні непоганий

28 червня окупанти викрали херсонського міського голову Ігоря Колихаєва. Досі про його стан та місце перебування нічого не відомо. Тим часом у Херсонській області фермери вимушені віддавати за безцінь, а то й викидати цьогорічний врожай. Яка нині ситуація в регіоні, розповіла місцева жителька, її ім’я та особу ми приховуємо з міркувань безпеки. 

Так, міський голова Херсону Ігор Колихаєв уже місяць перебуває у полоні окупантів. Інформацію про його стан вони не надають.

Тим часом загарбники намагаються побудувати понтонну переправу в районі Херсону. Для цього вони провели обстеження декількох ділянок Дніпра, не можуть знайти проєктну документацію на Антонівський міст, аби намагатися його реставрувати чи відбудувати, але й не треба цього робити, бо вони знають, що наші ЗСУ не залишать їм цій міст.

Врожай цього року в регіоні непоганий, але фермери вимушені або видавати його за безцінь, або викидати в лісосмуги. Також в області видно дуже багато занедбаних полів.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: На Рівненщині стартували жнива: що кажуть фермери – сюжет

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *