“Може, там тарган заліз десь”: чому рашистські ракети періодично повертаються і луплять по своїх – Ігнат (Відео)

Він зазначив: різні моменти є. Може, якийсь дядя Ваня п’яний там десь щось відкрутив

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат обговорили, чому рашистські ракети періодично повертаються і луплять по своїх.

Він зазначив: різні моменти є.

“Та все що завгодно. Це або в технологіях. А може, то тарган заліз десь там, може, якийсь дядя Ваня п’яний там десь щось відкрутив. Якщо так серйозніше говорити, то це умови зберігання, можливо, були неправильні, десь відсирів порох. Ну, різні моменти є. Це технічна несправність, яка допускається, в принципі, в різних технологіях. За цим треба стежити”, – сказав Ігнат.

Читайте також: російська ракета Х-101 може полетіти до Львова, а може і до Іспанії чи Португалії – Ігнат

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/11490″]

Дивіться повний випуск “Час: Online” із речником Командування Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом: 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *