орки випустили близько 20 ракет, більшість з яких втопилася у річці – Запорізька ОДА

У повідомленні наголошується: зберігаємо спокій, у разі оголошення повітряної тривоги швидко йдемо до укриття

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух написав, що російські окупанти випустили близько 20 ракет, більшість з яких втопилася у річці Дніпро. У повідомленні наголошується: зберігаємо спокій, у разі оголошення повітряної тривоги швидко йдемо до укриття. Про це повідомляє Олександр Старух в Telegram.

“Гучні вибухи, що було чутно в обласному центрі сьогодні ввечері – це результат ворожої атаки з системи “град”. За попередньою інформацією, загарбники випустили близько 20 ракет, більшість з яких втопилася у річці Дніпро поблизу селищ Малоєкатеринівка та Канівське. Карасів шкода, росіян – ні. Нічого, незабаром вони поміняються місцями з карасями. Тому зберігаємо спокій. У разі оголошення повітряної тривоги швидко йдемо до укриття. І пам’ятаємо щодо нерозголошення інформації”, – мовиться в повідомленні.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/starukhofficial/3468″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *