рф обстріляла саме ту частину Одеського порту, де знаходилося підготовлене до відправки зерно

Бачимо, чого вартують домовленості з країною-терористом

В Одеському морському торговому порту, куди влучили російські крилаті ракети “Калібр”, саме знаходилося зерно, підготоване до відправки на експорт.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства аграрної політики в коментарі “Суспільному“.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

“Кількість я не скажу, бо завантаженістю займається Міністерство інфраструктури, то це до них. Ми вже очікували завтра-післязавтра перші відправлення”, – цитує видання співрозмовника з міністерства.

В ефірі спільного телемарафону речник Сил ППО Юрій Ігнат також підтвердив, що рашисти завдали ракетного удару саме по тій портової інфраструктури, де зберігалося зерно.

“У контексті того, що відбувається сьогодні з українським зерном – було завдано удар саме там, де зерно. Тому бачимо, чого вартують ті домовленості з країною-терористом”, – зазначив він.

Нагадаємо, напередодні були підписані угоди щодо розблокування українських портів та експорту зерна Чорним морем. Було укладено дві дзеркальні угоди в тристоронньому форматі. Але, як бачимо, росіяни не збираються дотримуватись домовленостей. У МЗС наголосили, що цим обстрілом путін плюнув в обличчя Ердогану та Генсеку ООН.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *