Угоди з росією не варті паперу, на якому написані – Порошенко про обстріл одеського порту

Своїми діями кремль загрожує усьому світу, а не тільки Україні, – наголосив політик

На чолі росії – істоти, що не варті жодної довіри. Так Петро Порошенко прокоментував ранковий ракетний обстріл одеського порту рашистами.

Відповідний допис оприлюднив на Facebook.

“Бісмарк перевертається в гробу, бо казав же, що угоди з росією не варті паперу, на якому написані. Не довіряти путіну, не боятися путіна, боротися з путіним. От стисло і все, що можна сказати про обстріл рашистами порту в Одесі наступного дня після того, як кремль гарантував усьому світові безперешкодне вивезення українського зерна”, – зазначив п’ятий президент.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Також він нагадав, що своїми діями кремль загрожує усьому світу, а не тільки Україні.

“Деяким країнам третього світу, яким дії рф загрожують штучним голодом, час замислитися і вийти із спіралі ганебного мовчання щодо агресії ерефії проти України. росія – це загроза для усього світу”, – констатував політик.

Як повідомляв 5.UA, ранком суботи, 23 липня, росія завдала масованого ракетного удару по Одеському морському торговому порту. Обстріляли саме ту частину інфраструктури, де знаходилося зерно, підготоване до відправки на експорт.

Напередодні в Стамбулі були підписані угоди щодо розблокування українських портів та експорту зерна Чорним морем. Було укладено дві дзеркальні угоди в тристоронньому форматі.

Але, як бачимо, росіяни не збираються дотримуватись домовленостей. У МЗС наголосили, що цим обстрілом “путін плюнув в обличчя Ердогану та Генсеку ООН”. Адже рашисти вгатили саме в ту частину Одеського порту, де знаходилося підготовлене до відправки зерно.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *