Замість води – 3 тис.кульок: як переселенці у Вінниці облаштували “релаксо-сховище” – сюжет (Відео)

Глибина басейну – від 50 см до одного метра

У Вінниці переселенці з Києва створили “релаксо-сховище”. Сухий басейн, наповнений сотнями іграшкових кульок, розташували в укритті. Вхід для переселенців безплатний, решта можуть заходити за символічну плату. І повністю задарма сюди можна потрапити під час повітряної тривоги. Організатори створили таку розвагу, щоб люди могли відволіктись та менше нервувати під час загрози.

Замість води – тридцять тисяч кульок. Сухий басейн у Вінниці відкрило подружжя Єлизавета і Сергій Бойки з Києва. До Вінниці вони перебралися після повномасштабного російського вторгнення. Ідея з басейном виникла під час перебування у бомбосховищі.

“Ми постійно ховались у підвалі під час повітряних тривог, і це було дуже нервово. В один день ми подумали, а що, якщо може бути дуже не тривожно. А що була б така атмосфера, де перебування було комфортне, адже майже 3 години можна так сидіти, і ми подумали, та це ж “релаксо-сховище””, – каже переселенка Єлизавета Бойко.

Глибина басейну – від 50 см до одного метра. Одночасно в приміщенні можуть перебувати до 10 людей. Басейн відкритий для дорослих і дітей від 6 років.

“Кожна кулька має масажний ефект, і ти як по валіком катаєшся по них. І кожен може знайти те, що шукає. І хто б не приходив, він через 15 хвилин дістає телефон, бо тут таке місце, що неможливо не пофоткатись”, – зауважив переселенець Сергій Бойко.

Крім сухого басейну, у приміщенні сховища розмістили м’які крісла-подушки, настільні ігри, іграшки антистрес і навіть баскетбольне кільце. Є спеціальне місце для взуття і шафи для речей. А також триметровий екран, де транслюють яскраве відео.

“Без хвиль. Кожний знаходить для себе щось своє. Хтось розважається, комусь потрібно просто почілити, полежати, це може бути будь-для чого. Але головна мета – зняти стрес”, – додала Єлизавета Бойко.

Дорослі та маленькі переселенці можуть відвідати сухий басейн безкоштовно. Маріуполець Євген прийшов з родичами.

“Я думав, що це прикольне, щось незвичне. Але коли перший стрибок, то стрибаєш наче у воду. Це дуже незвично і прикольно”, – зазначив переселенець Євген.

Вінничанка Ірина підсумувала: “Діти у захваті, заради них ми і шли. Класно. Щось нове”.

Власники сухого басейну переконані, така локація буде популярна і після перемоги, адже це чудовий спосіб зняти будь-який стрес.

Читайте також: На денний сон – у підвал: садочкам рекомендували перенести спальні місця в укриття – як працюватимуть школи

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *