окупанти шукають колаборантів, які за гроші зіграють підтримку “референдуму” на Запоріжжі – Центр національного спротиву

На Луганщині окупанти доручили підготувати “референдум” російським учителям

У тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську росіяни шукають колаборантів, які погодяться створити масовку в акціях підтримки “референдуму”. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як зазачається, до Мелітополя вже приїхали російські піарники та політтехнологи й розмістилися в захопленому окупантами приміщенні магазину побутової техніки. Вони мають підготувати “вибори” та “референдум”. Першим результатом є створення т. зв. “громадського руху” “Ми вмєстє с расієй” – масовка за гроші, яка зображатиме нібито підтримку “референдуму” місцевими.

“В основному така картинка має працювати для громадян рф, аби зменшити градус незадоволення війною серед місцевого населення. Відповідний центр набору колаборантів вже працює в Бердянську. Найняттям масовки займаються російські “волонтери”, які також будуть й доповнювати масовку. За участь в акціях треба лишити паспортні дані й отримати гроші та “гуманітарку”, яка має допомогти пережити продовольчу кризу, яку самі росіяни й створили”, – йдеться в матеріалі.

Центр національного спротиву також нагадує, що на Луганщині окупанти доручили підготувати “референдум” російським учителям, адже місцеві переважно відмовилися входити до “виборчих дільниць”.

Читайте також: Удар рашистів по центру Вінниці: пропагандисти рф цинічно вигадали фейк, що нібито влучили у військову частину поза містом

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *