ЗСУ знищили кілька зенітно-ракетних комплексів С-300 окупантів, які гатили по Миколаєву – Кім (Відео)

За словами голови ОВА, результатів щодо ЗРК С-300, які залишилися, можна очікувати найближчими тижнями

Українським військовим вдалося знищити кілька російських зенітно-ракетних комплексів С-300, якими війська рф обстрілювали Миколаїв через нестачу ракет потрібного класу. Про це в середу, 27 липня, повідомив керівник обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Обстрілюють нас щодня вже п’ятий тиждень. Було знищено батарею або дивізіон С-300. І ми знаємо, де ще є ці С-300, які підвезли, і зараз обстрілюють Миколаїв. Ми над цим працюємо, ЗСУ просуваються”, – розповів він під час брифінгу в Українському медіацентрі.

За словами голови ОВА, результатів щодо ЗРК С-300, які залишилися, можна очікувати найближчими тижнями.

“З літаками, які використовують ракети “повітря-земля”, ми мало що можемо зробити, окрім ППО. Про це нічого не можу сказати. А щодо наземних установок, то думаю, тиждень-два – і будуть теж результати”, – заявив Кім.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *