Рух спротиву зачищає Херсон від колаборантів – ГУР МОУ

Слава Україні!

В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли, що рух спротиву зачищає Херсон від колаборантів. Про це повідомляє ГУР МОУ в Telegram.

“Рух спротиву на тимчасово окупованій Херсонщині продовжує розповсюджувати серед прибічників “русского міра” та місцевих колаборантів “квитки на концерт кобзона”. Цього разу “квиток” отримав екіпаж автомобіля так званої “поліції” російської окупаційної адміністрації. Його вручення відбулося в Херсоні на перетині вулиці Репіна та проспекту Адмірала Сенявіна за допомогою радіокерованого фугасу, в результаті чого один “поліцейський” “відбув на концерт”, а другий дещо “затримається” у медичному закладі. ГУР МО України нагадує всім зрадникам про неминучу розплату за допомогу російським окупантам”, – мовиться в повідомленні.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/DIUkraine/998″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *