російські окупанти обстрілювали Дніпропетровську область: загинув 28-річний хлопець

рашисти з “Ураганів” вдарили по агропідприємству в Широківській громаді

28 липня російські окупанти обстріляли Дніпропетровську область. рашисти з “Ураганів” вдарили по агропідприємству в Широківській громаді. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Telegram.

“Вдень російські окупаційні війська кілька разів обстріляли Криворізький район. З “Ураганів” вдарили по агропідприємству в Широківській громаді. Внаслідок (ред. – ворожого) обстрілу 28-річний хлопець загинув, ще двоє осіб дістали поранення. Вони у стані середньої тяжкості в лікарні. На місці обстрілу сталася пожежа: зайняла суха трава на площі 4 га. Наразі рятувальники вже загасили полум’я”, – написав Лукашук.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/mykola_lukashuk/830″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *