орки обстріляли Бахмут з “Ураганів”: відомо про щонайменше трьох загиблих – Кириленко

За попередньою інформацією, росіяни застосували касетні боєприпаси

Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко написав, що рашисти чотири рази обстріляли Бахмут з “Ураганів”. За попередньою інформацією, росіяни застосували касетні боєприпаси. Про це повідомляє Павло Кириленко в Telegram.

“Сьогодні росіяни обстріляли місто чотири рази з “Ураганів”. Вже зараз відомо про щонайменше трьох загиблих та трьох поранених. Пошкоджено 6 багатоквартирних та 6 приватних будинків. За попередньою інформацією, росіяни застосували касетні боєприпаси. На місці працюють рятувальники. Щодня росіяни скоюють нові й нові воєнні злочини на Донеччині. За все відповідатимуть!”, – мовиться в повідомленні.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/4330″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *