Новопризначений генпрокурор підписав клопотання про подальше тримання під вартою медведчука

Костін пообіцяв, що пріоритетом в його роботі буде невідворотність покарання для воєнних злочинців

28 липня Андрій Костін підписав клопотання про подальше тримання під вартою віктора медведчука. Про це повідомляє “24 канал“.

Раніше з трибуни Верховної Ради Костін пообіцяв, що пріоритетом в його роботі буде невідворотність покарання для воєнних злочинців.

Як повідомляв 5.UA, у ході спецоперації, проведеної Службою безпеки України, був затриманий народний депутат від ОПЗЖ віктор медведчук. Зеленський запропонував обмін медведчука. У МВС відреагували на пропозицію Зеленського обміняти медведчука, заявивши, що найкраще було б спершу засудити.

Відреагували і у кремлі. Там відцуралися від медведчука. Імовірно, аби “збити обмінну ціну”.

Нагадаємо раніше стало відомо, що медведчук утік із-під домашнього арешту. А райсуд Львова дозволив арешт кума путіна – його оголосили в розшук.

Народному депутату від фракції “Опозиційна платформа – За життя” віктору медведчуку 11 жовтня 2021 року вручили клопотання про арешт з альтернативою застави у 1 млрд грн. Нині нардеп офіційно перебуває під домашнім арештом, хоч і втік, йому інкримінують державну зраду і замах на розграбування національних ресурсів.

Поки шукали лідера опзж – заарештували політолога медведчука Михайла Погребинського. Також вилучили майно компанії дружини медведчука – понад 300 картин, квадроцикли та автомобілі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *