“Навіть після своєї смерті він продовжує діяти”: батько Романа Ратушного в “Рандеву”

Дивіться 30 липня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав Тарас Ратушний – батько громадського активіста, добровольця Романа Ратушного, який загинув у червні 2022 року під Ізюмом.

І інтерв’ю Тарас Ратушний сказав: “Насправді, він зробив те, що дай Бог зробити кожному з нас. Що навіть після своєї смерті він міг продовжувати діяти. Добре, якби ми всі могли так зробити. Тому що насправді після того, як він загинув, танк, за яким він полював, був підірваний. Навіть після своєї смерті він продовжував збільшувати свій рахунок. І те, що в Києві в Протасовому яру жоден Корбан не зможе зробити нічого протизаконного, всупереч інтересам громади – це те, що Роман продовжує діяти”.

Повне інтерв’ю з Тарасом Ратушним дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”. 

Як повідомляв 5.UA, 9 червня 2022 року у бою під Ізюмом загинув київський активіст Роман Ратушний. Він був розвідником 93 ОМБр “Холодний яр”. 5 липня Ратушному мало б виповнитися 25 років.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *