росЗМі почали публікувати відео з українськими полоненими, які вціліли після теракту в Оленівці

Бійці ледве розмовляють

Мережею почали шеритися відео з полоненими українськими військовими, яким вдалося вижити після теракту, влаштованого рашистами в окупованій Оленівці, передає “УНІАН“.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/uniannet/66210″]

Зокрема, на відео видно, як бійці ледве розмовляють, а росЗМІ для своїх глядачів вже намагаються вибити свідчення про те, що їх нібито обстріляли з HIMARS. Це все робиться, аби звинуватити в загибелі військовополонених українську сторону. Так, у росії вже заявили, що нібито “по території установи було завдано ракетного удару підрозділами ЗСУ із застосуванням РСЗВ HIMARS”.

Нагадаємо, патронатна служба “Янголи Азову” підтвердила інформацію про удар по колонії в Оленівці, де утримують полонених полку “Азов”.

Організація з’ясовує імена загиблих і постраждалих через свої канали.

Як повідомляв 5.ua, в Офісі генпрокурора повідомили про загибель близько 40 та поранення 130 осіб унаслідок обстрілу Оленівки на Донеччині. 

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ підтвердив, що російські окупанти здійснили прицільний навмисний артилерійський обстріл колонії в Оленівці

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що рашисти заявили про нібито загибель 40 українських полонених у колонії в Оленівці – у ГУР офіційно це не підтверджують.

Окрім того, на теракт відреагували у Міноборони та Офісі президента.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *