окупанти почали перекидати техніку у бік Херсона та Криму

Техніка ворога йде з боку Донбасу, Маріуполя, Бердянська

окупанти почали активно перекидати свою техніку, зброю та особовий склад у бік тичасово окупованих Херсона та Криму. Колони противника проходять, зокрема, через тимчасово окупований Мелітополь, що у  Запорізькій області. Рух ворожої військової техніки спостерігається в місті вже чотири дні. Про це в ефірі радіомарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає “Обозреватель“.

За його даними, щодня через місто проходить по три-чотири колони ЗС РФ.

“Сьогодні вночі була чергова колона. Вони йдуть як центром міста Мелітополь, так і околицями. У кожній колоні від 20 до 30 одиниць техніки. Це різного роду озброєння, від танків, до бойових машин десанту і піхоти. Також є просто броньоване озброєння й піхотні війська”, – зазначив міський голова.

Окрім того, 28 липня в місті помітили також специфічну техніку – зенітний ракетний комплекс “Бук-2М” останньої модифікації. Він призначений для ураження літаків стратегічної й тактичної авіації, вертольотів, зокрема, що зависають, крилатих ракет та інших аеродинамічних літальних об’єктів, тактичних балістичних й авіаційних ракет, керованих авіабомб.

“Ми чітко розуміємо, що це пов’язано з тим, що ЗСУ націлені на деокупацію Херсона. Тому ворожі війська сьогодні стягуються саме туди”, – сказав Федоров.

Він уточнив, що техніка супротивника йде з боку Донбасу, Маріуполя, Бердянська.

Читайте також: На півдні у рашистів знову “бавовна”: ЗСУ знищили російські склади в Чорнобаївці та Білогірці, 66 окупантів і техніку

Зробіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *