росія визнала, що атака на штаб Чорноморського флоту була з окупованого Севастополя

Водночас пропагандисти запевняють, що вже тривають оперативно-розшукові роботи, щоб нібито знайти винних

Пропагандистські медіа росії повідомили, що атакували  штаб чорноморського флоту з безпілотника. Його випустили з окупованого Севастополя в Криму.

Водночас пропагандисти запевняють, що вже тривають оперативно-розшукові роботи, щоб нібито знайти винних. Варто зауважити, що пропагандисти повідомляли, що під час атаки постраждали 6 людей.

Так званий “губернатор” Севастополя михаїл развожаєв сказав, що це стало причиною, щоб скасувати святкові заходи, які росіяни планували провести сьогодні, 31 липня, з нагоди відзначення дня їх військово-морського флоту.

Окупаційна влада навіть закликала містян залишатися вдома. Мовляв, це українці вирішили зіпсувати їм день військово-морського флоту. 

Нагадаємо, Братчук вважає, що заяви росіян, що вранці нібито Україною було “атаковано” безпілотником штаб Чорноморського флоту в окупованому Севастополі є відвертою провокацією.

Як повідомляв 5.ua, 31 липня росія заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту, розташований в анексованому Севастополі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *