Боєць на псевдо “Банзай” врятував життя сімнадцяти побратимів

24 лютого успішний підприємець приєднався до лав Сил територіальної оборони ЗСУ

У пресслужбі ЗСУ розповіли, що боєць на псевдо “Банзай” врятував життя сімнадцяти побратимів. 24 лютого успішний підприємець приєднався до лав Сил територіальної оборони ЗСУ. Про це повідомляють Збройні сили України у Facebook.

“Боєць на псевдо “Банзай” врятував життя сімнадцяти побратимів. До війни він займався страйкболом та був фахівцем із рейдових кількаденних виходів у гори та ліс. Псевдо “Банзай” отримав ще в ті часи. 24 лютого успішний підприємець приєднався до лав Сил територіальної оборони ЗСУ. Саме навички виживання в складних природних умовах, вольової та фізичної витривалості організму та дій в складі команди допомогли йому під час бойового завдання на Луганщині”, – мовиться в повідомленні.

В ЗСУ наголосили: “Срібний хрест”, який отримав від командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, “Банзай” вважає відзнакою для всього свого підрозділу.

“Підрозділ, у якому був “Банзай”, потрапив у складну ситуацію. Боєць допоміг командиру. Обрав правильний маршрут та вивів групу з оточення – і так врятував життя сімнадцяти побратимів. Діяв уміло, сміливо, впевнено та обережно. “Срібний хрест”, який отримав від командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, “Банзай” вважає відзнакою для усього свого підрозділу”, – зазначили в повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *