Питання мобілізації: в ЗСУ є можливість призвати ще пів мільйона чоловіків – командувач ОК “Південь”

Він заявив, що Україна потребує більше важкого озброєння

Проблем з мобілізацією в Україні немає, і за потреби, в ЗСУ є можливість призвати ще пів мільйона чоловіків – про це заявив командувач ОК “Південь” Андрій Ковальчук, пише “24 канал” із посиланням на Asian Strategic Times.

“У нас уже мобілізовано пів мільйона чоловіків, і ми можемо мобілізувати ще пів мільйона, якщо це необхідно”, – заявив генерал-майор Андрій Ковальчук.

Він також заявив, що для продовження операції Україна потребує більше важкого озброєння.

Як пише видання, офіцер дав зрозуміти, що командування поки не має достатньої вогневої потужності, необхідної для контрнаступу. Він закликав Захід активізувати постачання ще більшої кількості артилерійських систем.

“У нас ще не було втрат жодної з систем HIMARS. Це демонструє, наскільки добре ми швидко навчилися їх використовувати. Кожна випущена ракета в багато разів знищує вартість російської техніки чи боєприпасів”, – зазначив командувач.

Читайте також: В Офісі президента відреагували на рішення росії визнати “Азов” терористами.

Нагадаємо, раніше в “Азові” також відреагували на те, що рф визнала їх “терористичною організацією”. “Азовці” закликають Держдеп США та уповноважені органи інших держав визнати рф державою-терористом.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *