Нація супергероїв: у Міністерстві оборони розповіли, як молодший сержант врятував життя 16 побратимам

За свій подвиг він нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня

У Міністерстві оборони України розповіли, як молодший сержант Ігор врятував життя 16-м побратимам. За свій подвиг він нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Про це повідомляє Міністерство оборони України у Facebook.

“Молодший сержант Ігор врятував життя 16 побратимам! За свій подвиг молодий боєць нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Але сам військовий вважає, що найвища нагорода – не втратити жодного побратима – вдалося врятувати всіх!”, – мовиться в повідомленні. 

“Тоді наш підрозділ після успішного виконання завдань готувався відбувати в ППД. Аж раптом почався обстріл. Ми ледь встигли переправити деяку техніку. Коли ворог стишив запал, ми рушили прочісувати берег, лісосмугу та окопи, очікуючи, що хтось подасть знак”, – розповів Ігор.

“Так і сталося. Ігор разом із побратимами знайшли поранених, яких треба було евакуювати. Але через щільний обстріл медики не могли під’їхати. Чекати не стали – декількома ходками на цивільному авто вивезли під ворожим вогнем 16 людей!”, – розповіли в повідомленні. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *