“Це такий випадок, який ти не прорахуєш” – Положинський про найстрашніше на війні (Відео)

Він пояснив, що багато на фронті залежить від обставин

На війні найстрашніше бачити, як вмирають побратими, коли вони отримують поранення і від твоєї допомоги залежить їхнє життя. Про це в етері “Незламної країни” з Анною Мірошниченко на “5 каналі” розповів музикант і військовослужбовець ЗСУ Сашко Положинський.

“Звісно, для мене найстрашніше бачити вже не живими тих людей, з якими ти щойно спілкувався, з якими ти подружився за короткий час, з якими ви вже пройшли якісь випробування. Оце, мабуть, найгірше. Страшне, коли твої побратими отримують поранення і потрібно їм допомагати, потрібно докласти максимум зусиль, щоб ці люди вижили – тут дуже багато факторів грають роль і безпосередньо людини, яка отримала поранення, і тих, хто надає допомогу, і тих, хто допомагає організувати евакуацію”, – розповідає військовослужбовець.

Він пояснив, що багато на фронті залежить від обставин. 

“Була така ситуація, що поруч розташовані були два окопи, відстань між ними буквально пару метрів і після прильоту в одному окопі всі загинули, а в іншому всі вижили без найменших ушкоджень. Це такий випадок, який ти не прорахуєш, не передбачиш ніяк”, – наголошує Положинський.

Щоб дізнатися більше про те, якими були майже три місяці Положинського в ЗСУ, чому російськомовні сприяють ворогам та чи готові українці слухати російських виконавців після повномасштабного вторгнення дивіться у відео:

Читайте також: Як “Азов” мститиметься за вбивства побратимів в Оленівці – “Незламна країна”

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *