Пекельна ніч для окупантів: ЗСУ поцілили по ворожій військовій базі у Мелітополі – є знищені й поранені загарбники

Чергова пекельна ніч для ворогів у Мелітополі розпочалася 8 серпня о 22:30

У тимчасово окупованому Мелітополі українські військові влаштували чергову пекельну ніч для окупантів. Унаслідок обстрілу є поранені та загиблі російські загарбники. Про обстріли ЗСУ по окупантах в ефірі телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, пише “24 канал”.

За його словами, чергова пекельна ніч для ворогів у Мелітополі розпочалася 8 серпня о 22:30. 

Федоров розповів, що люди чули гучні вибухи, яких було приблизно 10. ЗСУ обстрілювали окупантів близько 2 годин.

Міський голова Мелітополя зазначив, що наразі не може чітко назвати місце, де були вибухи. Та водночас Федоров заявив, що є поранені та вбиті окупанти.

Відповідну інформацію українська сторона отримала, оскільки росіяни зверталися до лікарів.

ЗСУ зранку знову відпрацювали по загарбниках. Іван Федоров розповів, що після пекельної ночі для окупантів настав і гарячий ранок. Приблизно о 6:00 розпочалися чергові вибухи. Над військовою базою, які було зруйновано 4 рази, знову підіймається дим. Федоров наголосив, що більше подробиць повідомлять згодом.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *