Штурмова авіація ЗСУ вдарила по скупченню живої сили біля Снігурівки – у росіян поменшало зброї та техніки

На півдні ЗСУ знищили 23 загарбників, “Панцир”, танк і гаубицю

Біля міста Снігурівка, що на Миколаївщині, ЗСУ атакували ворога. росіяни втратили особовий склад, а також зброю та техніку. Про це повідомляє ОК “Південь” у Facebook

Командування пояснило, що загалом ситуація на півдні 8 серпня була стабільно напруженою. Також відомо, що очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім відзвітував про результати пошуку зрадників у Миколаєві. 

За даними оперативного командування “Південь”, російські окупанти продовжують ведення бойових дій по займаному рубежу оборони, проте суттєвих змін у складі та положенні не відбулося.

Також росіяни намагалися випробувати українські позиції поодинокими та груповими гелікоптерними ударами. Проте не досягли успіху, у нас немає втрат.

“Натомість нашою штурмовою авіацією вдарили по скупченню живої сили, озброєнню та техніці російських окупаційних військ неподалік Снігурівки. Результати дорозвідуються”, – повідомили в ОК “Південь”.

Там також пригадали, що внаслідок роботи ракетно-артилерійських підрозділів ЗСУ росіяни втратили:

  • 23 одиниці особового складу;
  • черговий зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”;
  • танк Т-72;
  • самохідну гаубицю “Мста-С”;
  • 5 автомобілів, зокрема й броньованих.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *