Ворог вів штурмові дії на Бахмутському напрямку – Генштаб

ЗСУ завдали окупантам втрат та змусили втікати

російські загарбники продовжують наступати на сxоді України, зокрема триває наступ на лінію оборони України Баxмут-Соледар-Сіверськ. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Ворог, штурмовими діями, намагався прорвати оборону наших військ та просунутися у напрямках Яковлівки, Бахмутського, Зайцевого, Вершини та Дачі. Українські військові завдали окупантам втрат та змусили до втечі.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії території в районах населених пунктів Бахмут, Костянтинівка, Білогорівка, Весела Долина, Зайцеве, Яковлівка, Кодема та Курдюмівка. 

рашисти задіяли авіацію для завдання ударів неподалік Виїмки, Спірного, Бахмута, Соледара і Зайцевого. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *