Нам на сьогодні не вистачає зброї дальньої дії – командир 47-го окремого батальйону ЗСУ (Відео)

Іван Шаламага зазначив: я побачив результат, як стріляють HIMARS

Командир 47-го окремого батальйону ЗСУ, капітан Іван Шаламага в “Незламній країні” на “5 каналі” розповів, що Україні на сьогоднішній день не вистачає зброї дальньої дії.

Іван Шаламага зазначив: “Я побачив результат, як стріляють HIMARS”.

“Також, нам на сьогоднішній день не вистачає зброї дальньої дії. От я побачив результат, як стріляють HIMARS. Досить ефективно і досить потужна кучність. Також, якщо прийдуть, там ряд гаубиць, які можуть стріляти на дальні дистанції. Я бачив їхній результат. Якщо вони надійдуть в підрозділи, то це дозволить нам швидше закінчити взагалі всі події, які в нас відбуваються”, – сказав військовий. 

Дивіться повний випуск програми: 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *