“У росіян більше немає ніякої можливості повноцінно перекидати свою техніку” – депутат Херсонської облради пояснив, чому

Він зазначив: орки бояться і готуються до контрнаступу ЗСУ

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань написав, що сьогодні ЗСУ поцілили в останній – четвертий міст, який з’єднував правий та лівий берег, тобто в росіян більше немає ніякої можливості повноцінно перекидати свою техніку. Він зазначив: орки бояться і готуються до контрнаступу ЗСУ. Про це повідомляє Сергій Хлань у Facebook.

“Сьогодні ЗСУ поцілили в останній – четвертий міст, який з’єднував правий та лівий берег. Тобто в росіян більше немає ніякої можливості повноцінно перекидати свою техніку”, – зауважив він.

“орки бояться і готуються до контрнаступу ЗСУ: в (ред. – тимчасово окупованому) Херсоні наставили “їжаків”, але дерев’яних, що в принципі символізує їхню сутність – все фейки і постановки”, – зазначив Хлань.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *