“Легше найближчим часом не буде”: лідер гурту “Антитіла”, парамедик ЗСУ Тарас Тополя в “Рандеву” (Відео)

Дивіться 13 серпня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав український співак, лідер гурту “АНТИТІЛА”, волонтер і парамедик ЗСУ Тарас Тополя.

Читайте також: “Іноді хочеться крикнути “зупиніться!” – Тарас Тополя розповів, що дратує бійців на передовій

В інтерв’ю Тарас Тополя говорить: “Держава має відстояти своє право на існування. Власне, це і є та сама точка. І якби ми не були настільки сильними зараз, якби ми не були настільки згуртованими вибороти це своє майбутнє, то, мені здається, нам би доля не дала такого випробування. А оскільки на наше покоління воно прийшло, значить, ми маємо всі сили, щоб його пройти”.

Водночас додав: “Легше не буде найближчим часом”.

Повне інтерв’ю з Тарасом Тополею дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *