“Активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту” – Головнокомандувач ЗСУ Залужний

Він зазначив: щиро вдячний генералу Міллі та всій американській нації за дієву підтримку

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив, що активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту. Він зазначив: щиро вдячний генералу Міллі та всій американській нації за дієву підтримку. Про це повідомляє Головнокомандувач ЗСУ в Telegram.

“Підтримую постійний діалог з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Поінформував свого американського колегу про оперативну обстановку, зокрема, підкреслив, що активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту. Ми дуже потребуємо посилення артилерійського вогню – я знову звернувся з цим до наших партнерів”, – наголосив він.

“Щиро вдячний генералу Міллі та всій американській нації за дієву підтримку у захисті нашого героїчного народу та спільних цінностей – свободи і демократії”, – підсумував Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *