“Кожен на ЗАЕС це бачив і чув”: рф обстрілює станцію з її ж майданчика – інженер-атомник

На атомній електростанції нині перебуває дуже багато військової техніки рашистів

Територія Запорізької атомної електростанції нині просто забита військовою технікою російських окупантів. І частина цієї зброї, а саме артилерійські установки, майже щодня обстрілюють ту ж ЗАЕС, імітуючи “прильоти” з вільного від рашистів Нікополя.

Про це розповів неназваний (з очевидних причин) інженер станції ВВС.

“По-перше, на ЗАЕС перебуває дуже багато військової техніки російської федерації. Більшу частину інженерних машин, “Уралів” та іншого транспорту вони загнали під перехідні галереї, якими персонал іде зі спецкорпусів до енергоблоків. У повсякденні ці галереї звуться просто “естакади”. Що далі в глибину території станції, то більш цікаві об’єкти можна знайти під естакадою. Біля другого спецкорпусу іноді стоять БМ “Град” із повністю завантаженим боєкомплектом”, – цитує видання слова співробітника ЗАЄС.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Він запевняє, що особисто бачив обстріл ядерного об’єкта артилерією ворога.

“На території станції є майданчик, де зберігаються важкі металеві конструкції, як-от свіжі парогенератори. Так от на ньому зараз розташовані російські артилерійські установки, які обстрілюють ЗАЕС, імітуючи “прильоти” з Нікополя. Я особисто бачив обстріл з цього майданчика, бачив “вихід” звідти й куди прилетіло. З моменту “виходу” до моменту “прильоту” минуло не більше трьох секунд. Кожен зі співробітників ЗАЕС це бачив і чув. І знає звідки летить і куди”, – заявив атомник.

Раніше Головне управління розвідки МОУ повідомило, що окупанти готують провокацію на ЗАЕС – для цього підігнали самохідну артилерійську установку “Піон”, почепили туди український прапор, от тільки літеру “Z” стерти забули.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *