окупанти вдарили біля зупинки в Харкові, обстріляли Слов’янськ, по Нікополю випустили ракети С-300 – доба в регіонах (оновлено) (Відео)

У Харкові – п’ятеро поранених

російські окупанти вдарили по харківському мікрорайону Салтівка, 2 людини поранені. Про це повідомив міський голова Харкова у Telegram.

Харків

“Обстріл Салтівського району. Двоє поранених. Знову поряд із зупинкою громадського транспорту”, – мовиться в повідомленні.

Також Терехов повідомив, що у тому ж Салтівському районі обстріляно дев’ятиповерхівку, приліт на дах, попередньо без жертв. Горить гаражний кооператив.

У ніч на 15 серпня російські ракети влучили у будівлю підприємства у Харкові, пошкодили об’єкт інфраструктури та промислову будівлю в Мерефі, завдали удару по Чугуєву. 

[social type=”telegram” url=”https://t.me/ihor_terekhov/409″]

ОНОВЛЕНО. Кількість поранених внаслідок ранкового обстрілу Харкова 15 серпня зросла до п’яти людей. Про це повідомив, зокрема, голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, чотирьох людей госпіталізували, двоє з них – у тяжкому стані. Одній людині надали допомогу на місці”, – заявив він.

Він додав, що медики та рятувальники продовжують працювати на місцях влучань.

Слов’янськ

Крім того, російські війська в ніч на 15 серпня обстріляли два мікрорайони міста Слов’янськ Донецької області, під ворожий вогонь потрапив центр із багатоповерховою забудовою. Про це міський голова Слов’янська Вадим Лях повідомив у Facebook.

“Понеділок, 15 серпня. На жаль, знову нічні обстріли. Два мікрорайони, включаючи центр із багатоповерховою забудовою”, – зазначив він.

За даними міського голови, жертв і потерпілих унаслідок ворожих обстрілів немає.

Нікополь

У ніч на понеділок, 15 серпня, війська рф атакували Нікопольський і Синельниківський райони Дніпропетровської області. По Нікополю випустили 20 реактивних снарядів. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

За його словами, у Нікополі зруйновано склади, цехи та адмінприміщення промислового підприємства. Загиблих і поранених немає.

Ще 20 реактивних снарядів влучили у Марганецьку громаду. Там обійшлося без руйнувань і постраждалих.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/Yevtushenko_E/525″]

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/15756″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *