“1000 автомобілів свободи”: ще 19 позашляховиків поїхали із Львівщини на передову – включення (Відео)

Придбали ці всі автомобілі за кошти людей, які надсилали свої кошти на рахунки благодійних організацій

Ще 19 автомобілів на передову відправляють зі Львівщини. Позашляховики придбали в межах проєкту “1000 автомобілів свободи”. Авто будуть споряджені аптечками, бронежилетами та іншим гуманітарним вантажем. До яких підрозділів їдуть автомобілі та скільки вже машин відправили, дізнавалася кореспондентка “5 каналу” Марта Шикула.

Так, усі позашляховики привезли з Європи. Машини з підвищеною прохідністю, частина пофарбовані в зелений колір для маскування, інші залишили в оригіналі для потреб роботи військових у тилу. За три місяці на передову вже відправили понад 260 таких машин. І ще 19 поїде сьогодні. На схід їдуть не порожніми. Вони завантажені аптечками, бронежилетами, а також іншим гуманітарним вантажем для військових. Придбали ці всі автомобілі за кошти людей, які надсилали свої кошти на рахунки благодійних організацій.

“Залежно куди машина їде, в залежності від роботи військових, ми її довантажуємо, чим потрібно. Це можуть бути квадрокоптери, старлінки, от у четвер ми завезли два старлінки, квардрокоптери, оптичні приціли. Була потреба в спальних мішках. Тобто всі потреби, які просять, ми довантажуємо за наявності”, – повідомив заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Порошенко: Перші бронеавтомобілі MLS SHIELD, закуплені для ЗСУ, вже прибули в Україну

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *