Тил/фронт: де Україні взяти нові еліти – Олександр Погребиський в “Є СЕНС” (Відео)

Дивіться 15 серпня о 20:00 на “5 каналі”

Нинішній етап російсько-української війни поставить суспільство перед великою кількістю викликів. Еволюційних викликів. Ми або усвідомимо їх і почнемо себе вдосконалювати, або знову почнемо ходити по граблях. Серед тих викликів буде окремий стовпчик – звідки взяти нові еліти, які будуть ВІДПОВІДАЛЬНО ухвалювати рішення.

Причому “нові” не в сенсі чергової в’язанки популіст-активістів чи весільних фотографів. Ні. Повоєнні “нові” (якщо ми таки порозумнішали) матимуть міксовану формулу досвіду, віку, фаху, пріоритетів. Це був би оптимальний вихід. І справді, серед тих людей буде багато тих, хто пройшов війну по окопах і лісосмугах або прожив її на волонтерських складах і “дорогах життя”. Саме ці люди зараз мають можливість дивитися на дві геть різні України – фронту і тилу. І з побаченого робити висновки… Які?

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Саме про це “Є СЕНС” поговорити і замислитися нам усім.

Олександр Погребиський – побратим, вояк, десантник, активіст, політик (а які офігєнні еклери він вміє готувати, це просто бомба… але про це ми не говоритимемо – солодке ввечері шкодить).

Цього понеділка, 15 серпня, о 20:00.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Дивіться також: Що означає “розпочати наново” для України після війни – Дана Ярова в “Є СЕНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *