Депутати закликають відновити трансляції засідань парламенту на телеканалі “Рада” (Відео)

“ЄС” зареєструвала постанову про зміни до висвітлення діяльності Верховної Ради

Українці мають знати, як працює Верховна Рада та які закони під час війни ухвалюють народні обранці. Депутати від опозиції закликали відновити трансляції засідань парламенту на телеканалі “Рада”.

“Європейська Солідарність” зареєструвала постанову про зміни до висвітлення діяльності Верховної Ради України, в якій ми пропонуємо, щоб канал “Рада”, який зараз через безпекові питання не може транслювати засідання Верховної Ради в прямому ефірі, в повному обсязі демонстрував всі обговорення в слоті телеканалу “Рада” в щоденному марафоні. Воєнний стан, самообмеження, велика відповідальність, воєнна цензура – це все сьогодні виправдано. На жаль, ми маємо найгірший випадок як приклад політичної цензури. Ми вважаємо, що сила держави – це насамперед європейські принципи, незалежність суду, свобода слова, необхідність дати можливість працювати трьом закритим телеканалам, і щоб на телеканалі “Рада” припинили принижувати українців”, – наголосила депутатка Ірина Геращенко.

Нагадаємо, 4 квітня український медіапростір шокувала новина про те, що для трьох проукраїнських телеканалів – “5 канал”, “Прямий” і “Еспресо” – було відключено мовлення.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *